Afdelingen -> Aangepast Sporten

Aangepast Sporten

Publicatie: 20-08-2015

SVOD  is er voor iedereen. Ook voor kinderen en volwassenen die minder makkelijk mee kunnen komen bij de reguliere sportgroepen. De meeste sporters in deze groep hebben een verstandelijke beperking, maar u kunt ook denken aan een lichamelijke, visuele of gedragsbeperking. De lessen worden in kleine groepen gegeven door gespecialiseerde trainers.

Bij SVOD zijn er bijvoorbeeld 2 groepen ‘special dancers’. Er is een groep voor kinderen van 8-12 jaar en er is een 12+ groep. De ‘special dance’ afdeling van SVOD participeert ook in ‘Special Heroes’.

Tevens is er een groep kinderen die elke zaterdagochtend gymt. Een aantal van deze kinderen hebben zelfs meegedaan aan de ‘special olympics’. Dat was een supergave ervaring!

Op de woensdagavond is er op de vijfhoek een groep volwassenen die gymmen in  sport- en spelvorm. Van balspellen tot wandrekklimmen tot trampoline springen. We doen het allemaal op ons eigen niveau!

Wilt u meer informatie over deze groepen, neem dan contact op met Sylvia Rouw via aangepastsporten@svod.nl of 06 – 47124356.

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2019 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden