Afdelingen -> Dans

Dans

Publicatie: 23-08-2015

Binnen SVOD is er een grote, veelzijdige dansafdeling.

Dans is er voor iedereen!

Special dance
Sinds een aantal jaren hebben we binnen de dansafdeling de groep: special dance. Dit is een unieke groep binnen de afdeling. Dansers voor wie een reguliere groep niet haalbaar is. Een grote diversiteit in hulpvraag kenmerkt deze groep. Denk aan verstandelijke-, lichamelijke- of visuele beperking. Soms wordt de ontwikkeling verstoort door autisme, ADHD, DCD, faalangst en/of het syndroom van Down. Iedereen is welkom, plezier en welbevinden staan voorop! De groep is klein en elke les is voorspelbaar. Er zijn altijd twee trainsters en 1 assistent aanwezig.

Musicaldans
Binnen onze dansafdeling bieden we ook musicaldans. Dit is een vorm van jazz dans waarbij met de dansen een verhaal wordt verteld. Tijdens de lessen zal naast de danstechniek aandacht geschonken worden aan drama en expressie. Er zullen geen zanglessen gegeven worden, mocht het zo zijn dat er toch dansers zijn die een zangpartij voor hun rekening willen nemen dan zal gekeken worden of dit kan worden ingepast. Aan het einde van het seizoen zal de musical worden opgevoerd door de groepen, met een eigen voorstelling.

De docenten die elke week met plezier de danslessen verzorgen zijn: Ellen Kroezen, Donja Kroezen, Patricia Maneschijn, Mariella Fokke - van der Have, Wendel Brandsma, Anouk van Bussel en Linde Maatman.

De danslessen zijn verspreid over de hele week. Het lesrooster vind je hier. Zoals je op het lesrooster ziet staan, zijn er ook selecties binnen SVOD dans. Hiervoor wordt één keer in het jaar een auditie georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. De informatie hiervoor ontvang je via de docent. Het is uiteraard ook mogelijk om meerdere lessen in de week te volgen, er geldt dan een contributie kortingsregeling. Informatie over de contributie vind je hier.

Heb je belangstelling voor een vrijblijvende proefles, mail dan even naar: dans@svod.nl. Ook voor vragen of opmerkingen mag u naar dit mailadres een mail sturen.

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2022 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden