Nieuwsbrief april 2023
Even voorstellen: algemeen bestuurslid Hellen Hendriks-Melkert
In memoriam
Nieuwsbrief februari
Jan Hoeve stop na 55 (!) jaar lesgeven
Nieuwsbrief december
Nieuwsbrief oktober
Nieuwsbrief juli 2022
Nieuwsbrief mei 2022
Nieuwsbrief april 2022
Vertrouwenscontactpersoon
Maak kennis met de vertrouwenspersoon bij SVOD

Nieuwsbrief april 2023

Publicatie: 20-04-2023

Lees hier de nieuwsbrief van april 2023.

Even voorstellen: algemeen bestuurslid Hellen Hendriks-Melkert

Publicatie: 19-04-2023

Mijn naam is Hellen Hendriks-Melkert. Ben 40 jaar, ben getrouwd, woon in Diepenveen en heb 3 kinderen, waarvan 2 meiden dansen bij SVOD.

 

Ik werkte in het zwembad als teamleider/coördinator. Ik ben hier voorlopig mee gestopt omdat ik ook gewoon  moeder wil zijn, maar het blijft leuk om ook dingen daarbuiten te kunnen doen en te helpen bij een organisatie zoals nu bij SVOD…

 

Werken met kinderen en vooral zorgen dat een team een team word vind ik geweldig en zet ik mij ook volledig voor in. Zorgen dat we weer leuke activiteiten gaan organiseren met elkaar en voor elkaar zoals kamp, disco, optredens, uitvoeringen en nog meer leuke activiteiten.

Maar zeker er ook voor zorgen dat we als vereniging goed en gezond blijven bewegen.

 

Op dit moment zit ik in de danscommissie en heb ik ook  al snel meerdere taken op mij genomen om te helpen en te ondersteunen binnen de organisatie van SVOD en ik hoop de komende jaren daar nog veel tijd en energie in te kunnen steken.

 

Ik hoop met nieuwe energie veel nieuwe ouders die willen helpen en ondersteunen van alle afdelingen dat we met elkaar er wat moois van kunnen maken. Vanaf heden zal ik deelnemen als algemeen bestuurslid binnen SVOD en proberen zo veel als wat kan op te pakken en in mee te denken.

 

In memoriam

Publicatie: 23-03-2023

Maandag 13 maart bereikte ons het zeer verdrietige nieuws dat Nicolle van Huizen, trainster van het (recreatief) turnen, op jonge leeftijd plotseling is overleden. Nicolle was vanaf haar 11e al als assistent betrokken bij de turnlessen van SVOD in de Scheg en is daarin uitgegroeid tot een geliefde turnjuf. Ze was een fijne collega die iedereen vaak uit de brand hielp als er vervanging nodig was. We bedanken haar dan ook voor al haar inzet bij de club en gaan haar missen.

In de turnhal heeft de afgelopen week een herdenkplekje gestaan met een condoleanceboek waarin kinderen en ouders iets konden schrijven of een tekening konden plakken ter nagedachtenis aan Nicolle. Heb je dit gemist? Dan kun je op de persoonlijke gedenkpagina voor Nicolle een bericht achtergelaten:

www.dehanzeuitvaartzorg.nl

Login: Nicolle van Huizen
Plaatsnaam: Deventer

Onze gedachten gaan uit naar de familie van Nicolle. We wensen hen heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Mochten er kinderen zijn die over deze situatie willen praten, weet dan dat Lydia Westerhof vertrouwenspersoon is bij SVOD. Zij kan hiervoor altijd benaderd worden. Lydia is te bereiken per mail op vertrouwenspersoon@svod.nl of telefonisch op 06-31943336.

Nieuwsbrief februari

Publicatie: 24-02-2023

Lees hier de nieuwsbrief van februari 2023.

Jan Hoeve stop na 55 (!) jaar lesgeven

Publicatie: 24-02-2023

We nodigen je van harte uit voor een receptie op zondag 16 april 2023, van 14.00 tot 16.00 uur, aan Kei 13, Wezenland 582 Deventer.

De aanleiding hiervoor is dat Jan Hoeve na 55 jaar als Gymnastiek docent actief te zijn geweest, voor eerst Voorwaarts en aansluitend SVOD, heeft besloten te stoppen.

Jan Hoeve is op vele fronten actief geweest binnen de gymnastieksport, onder meer bij de KNGU, maar zeker ook bij Voorwaarts/SVOD. Zo was hij een van de aanjagers om RG in Deventer op de kaart te zetten. En wat dacht je van het Alfred Vogel Toernooi?

Bij al die activiteiten stond altijd één ding centraal voor Jan, zijn uurtje gymlesgeven mocht er niet onder lijden. Zo was hij zelfs in de coronatijd zeer actief. Hij maakte thuis filmpjes die hij weer aan zijn lesgroep appte, zodat men thuis kon sporten.

Nu na 55 jaar heeft Jan dan toch besloten te stoppen met lesgeven. Het bestuur van SVOD wil de vele (tientallen) leden van SVOD die in die 55 jaar de lessen van Jan bezochten op 16 april de kans geven om Jan te bedanken voor zijn jarenlange inzet.

 

 

Nieuwsbrief december

Publicatie: 22-12-2022

Lees hier de nieuwsbrief van december 2022.

Nieuwsbrief oktober

Publicatie: 28-10-2022

Lees hier de nieuwsbrief van oktober 2022.

Nieuwsbrief juli 2022

Publicatie: 15-07-2022

Lees hier de nieuwsbrief van juli 2022.

Nieuwsbrief mei 2022

Publicatie: 19-05-2022

Lees hier de nieuwsbrief van mei 2022.

Nieuwsbrief april 2022

Publicatie: 21-04-2022

Lees hier de nieuwsbrief van april 2022.

Vertrouwenscontactpersoon

Publicatie: 16-11-2021

Sporten is leuk! Sport brengt mensen samen, zorgt dat je gezond en fit blijft en ontspant. Plezier is een belangrijk onderdeel van sportbeoefening. Hierdoor blijf je gemotiveerd waardoor je je kunt ontwikkelen op sportief vlak, maar ook op sociaal en emotioneel vlak.

Grensoverschrijdend en ongewenst gedrag komt helaas overal voor; op straat, op school, thuis en ook bij sportverenigingen. Daarom hebben we bij het SVOD een vertrouwenscontactpersoon.

Wat is ongewenst en grensoverschrijdend gedrag?

Maak kennis met de vertrouwenspersoon bij SVOD

Publicatie: 12-09-2021

Bericht van Lydia Westerhof

Ik ben Lydia Westerhof, 44 jaar oud, getrouwd en heb 3 kinderen. Mijn zoontje zit al vanaf zijn 3e jaar met veel plezier bij de Special Gym van SVOD, hij is inmiddels 9 jaar en vindt het nog steeds ontzettend leuk. Mijn beide dochters, 11 en 13 jaar oud, zijn begonnen bij de kleutergym en zijn vervolgens overgestapt op Ritmische Gymnastiek. Zelf heb ik van alles en nog wat gedaan wat sport betreft: zwemmen, hardlopen, fitness, moderne dans, Afrikaanse dans, kickboksen, aerobics, jazz dance, voetbal, basketbal en hockey. Tegenwoordig wandel ik een paar keer per week en geniet daar enorm van.

De gedachte aan deze persoonlijke ervaring was voor mij één van de redenen om te besluiten de rol van vertrouwenspersoon bij SVOD op me te nemen. 

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden