Dans

Publicatie: 19-03-2023

Dit kan op recreatief of selectie niveau binnen SVOD. Er zijn veel verschillende dansgroepen. Je leert bij SVOD de hedendaagse choreografieën en je ontwikkelt een eigen stijl. Je werkt aan je lichaamshouding een goede conditie, lenigheid, kracht, en het aanleren/verbeteren van danstechnieken. Vanuit een goede basis gaan we lekker dansen! We concentreren ons op het volgen van het ritme van de muziek. En tegelijkertijd werken we aan krachtige en soepele bewegingen en snelheid. Je volgt het voorbeeld van de docent en vergroot je dansmogelijkheden en moves.

Dansen Bij SVOD 

  • PLEZIER
  • LEUKE LESSEN
  • DANSTECHNIEKEN
  • ONTWIKKELING
  • ERVAREN DANS DOCENTEN       

Meedoen?

Recreatief Dansen kun je op ieder moment instromen.

Selectie Dansen is alleen op uitnodiging of doormiddel van een auditie die begin van het seizoen wordt gehouden.

Special dance is een leuke groep. Dit is een unieke groep binnen de afdeling. Dansers voor wie een reguliere groep niet haalbaar is. Een grote diversiteit in hulpvraag kenmerkt deze groep. Denk aan verstandelijke-, lichamelijke- of visuele beperking. Soms wordt de ontwikkeling verstoort door autisme, ADHD, DCD, faalangst en/of het syndroom van Down. Iedereen is welkom, plezier en welbevinden staan voorop! De groep is klein en elke les is voorspelbaar.

Onze dansen zijn het hele jaar door te zien. Zo zijn wij te vinden in de Deventer Schouwburg, (Deventer Open Podium) Of eigen dansproductie, Dans2Demo op verschillende locaties in Nederland.

Vragen over Dansen Bij SVOD? Neem contact op met dans@svod.nl

KEI13
Wezenland 582
Deventer
Sportcentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
Deventer
© 1997 - 2023 SVOD Deventer
Alle rechten voorbehouden